Index247.ro >> Muzica
1http://www.rbd.com.ro
Intra pe cel mai complet site din Romania dedicat formatiei RBD. Aici vei gasi intotdeauna ultimele noutati, imagini, video-uri si multe altele. RBD.com.ro - Sursa ta de RBD.
www.rbd.com.roDetalii
2http://www.rgc.ro
Romanian Guitarist Community - Comunitatea Chitaristilor Romani. Site cu si despre chitara. Rock, Blues, Metal, Folk. Aici gasesti teorie, taburi romanesti si informatii utile.
www.rgc.roDetalii
3http://www.e-versuri.ro
e-versuri.ro: aici gasesti versurile de la cele mai tari melodii ale trupelor si artistilor care se bucura de cel mai mare succes din Romania si din lume.Site din reteaua Original NET
www.e-versuri.roDetalii
4http://www.asculta-muzica.com
Intra si asculta cele mai noi melodii din toate categoriile muzica prezente!
www.asculta-muzica.comDetalii
5http://www.time4music.biz
Time4music - e timpul sa asculti cea mai buna muzica, sa mergi la cele mai tari evenimente, sa intri in comunitatea noastra...e timpul sa stii ce inseamna muzica de calitate.
www.time4music.bizDetalii
6http://www.tabulaturi.ro
Tabulaturi.ro - arhiva de acorduri, tabulaturi, fisiere midi si Guitar Pro romanesti. Lectii chitara pentru incepatori, acorduri interactive pentru chitara si pian.
www.tabulaturi.roDetalii
7http://www.sunetesubsol.net
Sunete Sub.Sol reprezinta un mod de informare, o modalitate de promovare a calitatii, prin muzica, si nu numai. Acest site promoveaza cultura Hip Hop. Magazin on-line produse Hip Hop romanesti.
www.sunetesubsol.netDetalii
8http://www.metalfan.ro
Metalfan.ro - Revista online dedicata rock-ului, actualizata zilnic cu cele mai fierbinti stiri, cronici cd-uri, interviuri, cea mai mare comunitate online pe teme rock, metal etc.
www.metalfan.roDetalii
9http://www.bugmafia93.ro
Bucuresti UnderGround Mafia. Site neoficial. Downloads, news, date concerte, forum.
www.bugmafia93.roDetalii
10http://www.popcorn.ro
Popcorn.ro - interviuri vedete, stiri, muzica, adolescenti, fan club, forum, wallpaper, horoscop, dragoste, sex, concurs.
www.popcorn.roDetalii

Index247.ro
Index247.ro