Index247.ro >> Locuri de munca
1http://www.cariereonline.ro
Revista Cariere online. Prima revista de capital uman din Romania. Oferte de angajare, consiliere in cariera, tips & tricks.
www.cariereonline.roDetalii
2http://www.desprefirme.com
Un site pe care se pot scrie/citi informatii despre firmele din Romania, sub umbrela unui anonimat total.
www.desprefirme.comDetalii
3http://www.ofertelocuridemunca.ro
portal de locuri de munca, unde angajatorii pot posta anunturi si canditati pot cauta ofertele si aplica la acelea care sunt calificati
www.ofertelocuridemunca.roDetalii
4http://www.bankingjobs.ro
Vrei sa lucrezi in domeniul financiar-bancar? Acum exista www.bankingjobs.ro - un portal unde sloganul punct ochit, punct lovit capata sens pentru cariera ta.
www.bankingjobs.roDetalii
5http://www.primplan.ro
MUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 5.000.000 lei. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie.
www.primplan.roDetalii
6http://sibiujobs.ro
SibiuJobs.ro este primul site de recrutare dedicat Sibiului, sibienilor si tuturor celor care intr-un fel au ajuns sa se simta parte din aceasta comunitate.
sibiujobs.roDetalii
7http://www.studentcv.ro
StudentCV - Dezvoltare personala - internship, oportunitati, traininguri. Ponturi si sfaturi pentru a avea un CV complet pentru un jobul ideal. Cariera ta incepe pe www.studentCV.ro!
www.studentcv.roDetalii
8http://www.munca.ro
Joburi la www.munca.ro - locul in care poti solicita si oferi locuri de munca. Joburi in strainatate, emigrare.
www.munca.roDetalii
9http://www.mapn.ro/recrutare
Site cu oferta Ministerului Apararii destinat recrutarii pentru profesia militara. Informatii despre admiterea in institutiile de invatamant militar, locuri pentru soldatii si gradatii voluntari.
www.mapn.ro/recrutareDetalii
10http://www.hr-romania.ro
HR-Romania: Romanian Human Resources Portal. Locuri de munca pentru Middle si Top Management. Resurse pentru profesionistii din resurse umane.
www.hr-romania.roDetalii

Index247.ro
Index247.ro